dijous, 27 de desembre de 2012


L'IECPU va organitzar una conferència sobre l'emprenedoria al Pla d'Urgell


Widoit va presentar la conferència "La revolució del transport comença a Golmés", que va tenir lloc el passat 29 de novembre a la Sala d'actes del Consell Comarcal del Pla d’Urgell.


L’Institut d’Estudis Comarcals del Pla d’Urgell va organitzar una nova conferència per a conèixer l’emprenedoria de la comarca. Amb aquest objectiu, els responsables de l’empresa de Golmés Widoit, pionera del camp de la logística del transport internacional, van impartir el passat dijous 29 de novembre una conferència sota el títol “La revolució del transport comença a Golmés”.


Aquesta activitat va estar pensada per atraure persones joves al cicle de conferències que organitza periòdicament l’IECPU, tot potenciant la creativitat, el coneixement i la diversitat.
D'esquerra a dreta: 
President del Consell Científic del CC Pla d'Urgell i dos representants de www.widoit.com


The IECPU organized a conference about entrepreneurship at el Pla d'Urgell

Widoit presented "The transport revolution starts in Golmés", which took place on November 29th in the auditorium of the Consell Comarcal del Pla d'Urgell.

The Institute for Regional Studies of el Pla d'Urgell held a new conference to learn about entrepreneurship in the region. The responsibles of the company Widoit.com, pioneers in the field of international transport logistics, gave a talk on Thursday 29 November in a conference entitled "The transport revolution starts in Golmés."

This activity was designed to attract young people to the series of lectures organized periodically by the IECPU, harnessing creativity, knowledge and diversity.


--------------
IECPU - El Pla d'Urgell - Lleida - Catalonia - CC el Pla d'Urgell

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada