dimarts, 30 d’abril de 2013

Dia Internacional dels Treballadors (CAT)


Dia Internacional dels Treballadors - 1 maig 2013


Aquest any anem a celebrar el Dia Internacional dels Treballadors enmig d'expectativa pel referent a la modificació de la LOTT. Ja a anat a través del Congrés dels Diputats i ara passa al Senat per continuar la seva tramitació parlamentària fins a la seva aprovació definitiva.

Celebrem doncs el Dia Internacional dels Treballadors amb la voluntat que aviat s'aprovi la llei que afavorirà la seguretat financera dels treballadors del sector transport. Aquesta llei ressalta la "acció directa" que permetrà que el transportista, al qual no li pagui el seu intermediari, pugui reclamar el port al carregador (amo de la mercaderia) encara que aquest ja hagués pagat l'intermediari.

En www.widoit.com portem ja temps treballant per oferir un servei directe, professional i diferent als nostres usuaris, estem treballant per crear vincles professionals entre empreses carregadores i empreses de transport. No afavorim un vincle qualsevol, totes les empreses han de passar unes verificacions que aporten al servei seguretat, eficiència i agilitat.

Oferim; contacte directe entre transportistes i carregadors, una gestió eficient de flotes / càrregues per a qualsevol empresa gran o petita, facilitats tant com per trobar transport com per trobar càrregues, en temps real, úniques fins al moment.

Registrar-se a www.widoit.com és fàcil i segur i podrà veure els beneficis del portal des del seu primer ús.

Pot consultar notícies interessants a Twitter amb el següent #widoitnews

Pot consultar càrregues disponibles www.widoit.com en el següent #loadsandtweets

En www.widoit.com som diferents
We are different - www.widoit.com
Website
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada