dilluns, 15 d’abril de 2013

Una Revolució en el Món dels Transports


Una revolució en el món dels transports

Carta al directorUna Revolució en el Món dels Transports

Carta al director

Hola,

Nosaltres vam començar una start-up a l'abril de 2012, fa un any, amb l'objectiu de professionalitzar el món del transport i ajudar les empreses a poder-se internacionalitzar pagant un preu just pel transport de les seves mercaderies.

Aquesta empresa va néixer de la mà de set socis i de la idea de Maira Bonjorn per donar solució a diferents problemes i gestions que tenen empreses carregadores i transportistes en el transport terrestre de mercaderies a tot Europa.

És un nou concepte de negoci que no existia fins ara i pretén evitar la revenda de les càrregues i casar la càrrega amb el camió d'una manera àgil i directa entre les dues empreses que tenen la necessitat. Evidentment això permet a empreses de qualsevol tipus gestionar-se ells mateixos les càrregues i assignar la càrrega només amb un clic al transportista que pot fer el servei.

widoit.com ofereix seguretat a ambdues parts de la contractació del transport.

- D'una banda qui contracta el transport oferint-li la possibilitat de trobar el transportista directe que:

 • té el camió disponible en el moment en què es necessita realitzar el transport;
 • té tots els documents en regla i està al corrent de les obligacions;
 • li pot transferir automàticament l'ordre de càrrega i els documents adjunts;
 • li pot llegir els comentaris que li hagin pogut publicar altres empreses carregadores amb les que hagi carregat anteriorment;
 • amb el qual es pot comunicar amb la seva via preferida, xat inclusivament;
 • ja és el seu transportista habitual i vol utilitzar www.widoit.com per gestionar més ràpidament i eficaçment les càrregues.

- D'altra banda, al transportista, que:

 • pot aconseguir un millor preu ja que tracta directament amb qui pagarà el transport;
 • pot trobar càrregues prop de la localització dels seus camions;
 • rep avisos de coincidències amb els seus vehicles publicats;
 • es redueix risc d'impagament i escurcen terminis de pagament;
 • pot gestionar tots els seus camions des d'un sol portal web
 • pot establir noves relacions amb empreses amb les que mai ha treballat.

Actualment a tot Europa, però sobretot a Espanya, hi ha un greu problema en la revenda de càrregues, que pot fer que la cadena d'intermediaris sigui de vegades de 4 o 5 o més empreses involucrades en un transport.

Aquesta subcontractació, que en principi seria normal en un moment puntual, ha passat a ser per a moltes empreses de transport un nou negoci i per a empreses de nova creació la seva principal activitat, deixant de banda el negoci dels camions pròpiament per passar a comprar i vendre càrregues i beneficiar-se d'una sèrie de transaccions que l'únic que fan és encarir el transport d'una manera irreal.

widoit.com neix amb l'esperit de posar ordre en aquest caos. Busca equilibrar el que paga el carregador amb el que cobra el transportista propietari de la càrrega sense treure cap benefici del transport.

Davant l'actual situació econòmica espanyola cada vegada són més les empreses que busquen poder vendre a altres països, i no poden fer-ho moltes vegades pels costos de transport.

No és una cosa trist que empreses espanyoles es troben estancades perquè empreses de transport els estan cobrant una intermediació innecessària? En moment de crisi les empreses es veuen obligades a ajustar preus i reduir marges per poder-se mantenir.
widoit.com és una eina que ajuda a totes les empreses a poder economitzar el seu temps i per sobre de tot, a abaratir costos i poder sortir més fàcilment al mercat exterior.

Esperem haver aportat informació nova i rellevant, si els interessa el tema poden veure el nostre blog, entrar al nostre web: www.widoit.com o trucar al número (+34) 931 78 00 45 no dubtarem a ajudar en el que faci falta .

Quedem a la seva disposició.

Salutacions,
Wi Do It Group S.L.Adjuntem enllaç al nostre blog

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada