divendres, 3 de maig de 2013

www.widoit.com a la publicació de l'Area de Socis d'Anice (CAT)


www.widoit.com a la publicació de l'Area de Socis d'Anice

Adjuntem una captura de pantalla de la - Àrea de Socis> Oportunitats de negoci - de la publicació online de l'Associació Nacional d'Indústries de la Carn - Anice - on surt un article sobre www.widoit.com

Anice té com a objecte informar i assessorar a les seves empreses associades sobre el creixent nombre de temes que afecten al seu funcionament o que poden ser del seu interès, tant a través de circulars periòdiques com a resposta a les consultes que directament li plantegen els seus associats.

Així com la representació i defensa dels interessos de la indústria càrnia espanyola davant les diverses instàncies de l'Administració, tant nacional com a la Unió Europea.

Per a això, en l'àmbit internacional Anice és membre de CLITRAVI, "Federació Europea d'Indústries Càrnies", amb seu a Brussel·les, de la CIAA, Confederació Europea d'Indústries Agro-Alimentàries i de l'Oficina Permanent Internacional de la Carn (POIC), organització internacional amb seu a París.

A nivell nacional s'integra en la FIAB, "Federació Espanyola d'Indústries de l'Alimentació i Begudes", i de la Confederació Espanyola d'Organitzacions Empresarials (CEOE).

Anice en membre fundador de la Confederació d'Organitzacions del Sector Carni d'Espanya (CONFECARNE), la major organització amb més de 1000 empreses càrnies.We are different - www.widoit.comCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada