dimecres, 10 de juliol de 2013

Contacte directe i real entre transportistes i carregadors - Widoit.com

Contacte directe i real entre transportistes i carregadors

Saps que a Widoit.com oferim contacte directe i real entre transportistes i carregadors?

Saps que a Widoit.com tenim un equip de comercials que està oferint el servei tant a empreses carregadores com a transportistes i que verifiquem que així sigui? No admetem agències de transport ni tampoc operadors logístics, només entren els propietaris de les càrregues i els propietaris dels vehicles.

Saps que les càrregues que pots veure al nostre blog: Tweetsandloads són càrregues que no han estat revenudes? Càrregues que provenen directament de l'empresa que produeix la càrrega perquè això és el que nosaltres entenem per contacte directe.

Som Widoit.com, un portal en línia, i ens dediquem a oferir les eines necessàries perquè les dues necessitats es trobin, sense intermediaris. Això vol dir que un cop a dins del nostre servei podràs veure el contacte de la persona per qui transportaràs la càrrega o el contacte de qui transportarà la teva mercaderia.

Sembla lògic, oi?

I ho és, la lògica és la base de Widoit.com, nosaltres creiem que el transport i la seva contractació haurien de ser tal com nosaltres ho plantegem, amb transparència, amb informació i oferint solucions en temps real amb transportistes que tenen vehicles prop d'on es troba la càrrega i càrregues prop d'on es troba el vehicle. Sabies que la mitjana de cobrament en Widoit.com és de 60 dies?

Un dels grans reptes de Widoit.com és la seguretat, no només oferim un servei segur que compleix amb totes les normatives de seguretat online sinó que a més verifiquem a totes les empreses en solvència i fiabilitat. Fem aquestes verificacions per crear un ambient de confiança i sinergia dins de la nostra plataforma, oferim la garantia Widoit.com garantia que promou la reducció de l'impagament i que des del pròxim dia 25 de Juliol va en comunió amb la nova reforma de la LOTT, que estableix que l'empresa de transport pot reclamar a l'empresa carregadora si aquesta no rep el pagament, encara que l'empresa carregadora ja hagi pagat.

Et sembla interessant? Llavors, què esperes a registrar-te? Ara, a més, oferim una gestió gratuïta per a empreses carregadores i el registre gratuït per a transportistes


      

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada