dilluns, 1 de juliol de 2013

Manifest a favor de la no-subcontratació en els transports

Aquest manifest està impulsat per www.widoit.com 


Perquè hi ha una gran falta de comunicació 

Perquè la subcontractació en excés perjudica a la majoria de les empreses implicades en el transport. Per començar, encareix el preu a les empreses carregadores i el baixa a les empreses de transport. Crea dubtes i genera un ambient de desconfiança sobre qui està transportant la mercaderia realment. No hi ha línia directa amb cap de les dues parts en cas que hi hagi algun canvi o problema en ruta. Genera insatisfacció i conformisme perquè es creu que no existeix res que pugui solucionar els problemes.


Perquè ara tenim les eines per organitzar-nos millor

Perquè la indústria dels transports necessita una normalització per reduir les males pràctiques que sempre perjudiquen als qui s'embruten les mans, necessita que les dues parts ofereixin unes garanties bàsiques que ajudin a generar confiança i dinamisme a l'hora de contractar transport i a l'hora de transportar les càrregues.


Perquè la tecnologia i la innovació ens ajuden a millorar sense haver d'invertir molts diners 

Trobar un camió prop de la teva càrrega, trobar una càrrega prop del teu camió, sempre amb el contacte directe entre el propietari de la càrrega i el propietari del camió. Enviament i recepció de documents en línia, seguretat de que totes les empreses dins de la pàgina són verificades i són solvents, seguretat de saber que tots els camions dins de la pàgina tenen els documents en regla i tenen l'assegurança de mercaderia vigent. Possibilitat de negociar un preu, de ser selectiu, de treballar amb els teus favorits, de crear noves sinergies i noves relacions professionals dins d'un ambient segur i fiable.


Perquè som una opció moderna, innovadora i segura

Donem totes les eines necessàries i realitzem totes les verificacions pertinents per assegurar-nos que tots els moviments dins la pàgina dels nostres usuaris siguin fàcils i segurs. Amb només tan sols un parell de clics es pot assignar un camió perquè realitzi un transport, un cop assignat (no abans), es pot veure qui transportarà la teva mercaderia o per a qui transportes la càrrega. Saps que tens un equip de professionals al teu costat que et poden ajudar amb qualsevol problema que et pugui sorgir referent a qualsevol activitat que hagis realitzat dins el servei, fins i tot et podem gestionar el servei, de manera que no t'has de preocupar absolutament de res.


Per una qüestió de lògica

Veus lògic haver de pagar diners a uns tercers per un servei que es pot dur a terme amb només dues parts? Veus lògic no saber del cert qui està transportant la teva càrrega? Veus normal que la majoria de càrregues que transportes ja han estat revenudes? No creus que s'utilitza en excés el llapis i el paper en aquest sector?


Hi tens molt a guanyar i poc a perdre

Widoit.com només cobra una tarifa fixa al mes, independentment de les càrregues o els camions que publiquis, no hi ha cap tipus de lligam amb nosaltres, et podem assegurar una millora de preus i que establiràs contactes nous i segurs amb la garantia de Widoit.com


      Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada