dijous, 10 d’octubre de 2013

Widoit.com presenta wi-control


Widoit.com


Widoit.com desenvolupa wi-control, una eina imprescindible per a totes les empreses que carreguen camions perquè treballin de forma segura i adaptant-se a la nova modificació de la LOTT.


Widoit.com, el primer portal en línia que permet el contacte directe entre transportistes i empreses carregadores. Ara widoit.com amplia la seva oferta amb wi-control un producte que, per primer cop, proporciona control als carregadors sobre les seves càrregues, evitant la subcontractació i la temuda acció directa que s'estableix en la disposició addicional sisena de la LOTT .


Aquesta disposició estableix que: "En els supòsits d'intermediació en la contractació de transport terrestre, el transportista que efectivament hagi realitzat el transport tindrà acció directa contra el carregador principal i tots els que, en el seu cas, li hagin precedit en la cadena de subcontractació, en cas d'impagament del preu del transport per qui ho hagués contractat "


Widoit.com, l'únic servei en línia que verifica a totes les empreses en solvència i documentació abans que puguin beneficiar-se dels seus serveis i que serveix d'enllaç directe entre carregadors i transportistes sense intermediaris, per carretera i a tot Europa, acaba de llançar un producte que permet conèixer el percentatge de subcontractació en el transport d'una empresa productora.


Widoit.com té un funcionament similar al d'una borsa de càrregues i tot que no ho és, és una pàgina viva amb un potent cercador, on els carregadors poden trobar vehicles prop de les seves càrregues i on els transportistes troben tant viatges de retorn com a clients amb càrregues fixes .


Widoit.com optimitza al màxim la gestió i les operacions de transport. La major diferència entre widoit.com i les borses de càrregues és l'eliminació de la subcontractació, widoit.com no permet la revenda de les càrregues que es publiquen i la seva assignació sempre és amb els transportistes que tenen el camió en propietat.


Per aquest motiu i per la recent publicació de la renovada LOTT, widoit.com presenta wi-control, una eina que no només aporta seguretat en la gestió dels transports, sinó que a més, permet a les empreses carregadores tenir el control de les seves càrregues i obtenir informació de primera mà sobre el percentatge de subcontractació que realitzen els seus transportistes. A la vegada, permet que aquestes empreses, per la seva tranquilitat, puguin buscar nous transportistes que no utilitzin la subcontractació, dins del mateix portal.


Maira Bonjorn , gerent de widoit.com ens explica que "wi-control és l'eina que estaven esperant les empreses carregadores, la subcontractació ja no és només un problema dels transportistes, sinó que amb la nova LOTT també guanyen protagonisme les empreses que necessiten transportar les seves mercaderies."


Actualització del servei


Per finalitzar, la gerent de widoit.com també comenta la recent actualització del portal, "hem fet una actualització a la mida dels nostres usuaris, utilitzant els seus comentaris per millorar el sistema. Ara totes les funcions són més clares, més accessibles i la seva navegació és molt més ràpida i eficient."


      

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada