dilluns, 2 de desembre de 2013

1er aniversari de Widoit.com

Widoit.com, el servei en línia de contractació de transports compleix 1 any amb al voltant de 200 empreses carregadores utilitzant el sistema de gestió de càrregues a nivell Europeu, garantint la seguretat en la contractació.

02.12.2013

Widoit va començar a prestar servei el passat 1 de novembre de 2012, el mes passat va complir un any. A dia d'avui, widoit.com compta amb més de 200 empreses carregadores, 60% de les quals són a nivell nacional i un 40% a nivell internacional.

Maira Bonjorn, gerent de www.widoit.com ens explica que: "El volum varia segons el dia i la temporada, som una pàgina en constant moviment. Cada dia es donen d'alta empreses noves i atenem les necessitats de tot tipus de clients. Des del client que publica 1 càrrega mensual fins al client que publica moltes càrregues diàries. Tenim empreses que carreguen tant grupatges com càrregues completes. A causa de la gran demanda de carregadors hem hagut de desenvolupar un sistema de publicacions totalment automàtic per optimitzar el temps."

Widoit.com és un servei en línia que té algunes similituds amb les borses de càrregues, però amb uns principis de negoci molt diferents. Widoit.com basa el seu negoci en fomentar les relacions directes entre carregadors i transportistes sense que hi hagi revenda de càrregues. Fonts de la mateixa empresa ens comenten que molts usuaris els apunten que Widoit.com, tot i portar tan sols un any al mercat, hauria de ser un referent per a les altres borses, tant a nivell de seguretat com d'estalvi econòmic.

Widoit.com és "un lloc de trobada segur i eficient per a professionals de la logística, experts en la cadena de subministrament i transportistes" ens explica Maira Bonjorn, "tots els contactes professionals que es fan dins de la pàgina tenen la garantia i la seguretat que l'altra part ha estat verificada i ha passat pel mateix rigorós filtre per poder operar dins de Widoit.com. Així mateix aconsellem que s'assignin les càrregues a través de la pàgina per garantir la seguretat des del principi a la fi. Amb el nostre sistema s'eviten robatoris, suplantacions d'identitat i qualsevol tipus d'incidència ja que hi ha un estricte control dels nostres usuaris."

Per celebrar el seu aniversari, Widoit.com llança el seu producte estrella, Wi-control

Wi-control, un sistema que segons ens expliquen permet estalviar temps en el procés d'assignació de càrregues entre les empreses carregadores i els seus transportistes habituals. Wi-control permet operar en cercle tancat entre cada empresa i els seus transportistes habituals. Els carregadors publiquen les càrregues en el nostre sistema i Wi-control envia notificacions al seu transportista habitual, si aquest accepta la càrrega s'assigna, s'envia l'ordre de càrrega sense haver de fer cap trucada ni enviar cap correu electrònic.
Widoit.com garanteix la seguretat en les assignacions gràcies al seu sistema de control i verificació de matrícules.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada