dijous, 6 de febrer de 2014

widoit.com a 4 years from now -- Mobile World Capital de Barcelona

Widoit.com va tenir l'oportunitat d'assistir a una conferència de 4 Years From Now, un esdeveniment dins del marc del Mobile World Capital de Barcelona.


 

 


Widoit.com amb els seus responsables Cesc Coll i Maira Bonjorn, van assistir ahir a una xerrada organitzada per 4 Years From Now i Start Up Catalonia dins del marc de la Mobile World Capital de Barcelona
Cesc Coll, representant de widoit.com, el seu tutor Chema Pina van compartir experiències amb Oriol Rosell, representant de Patchworks, Stephanie Marko, representant de Stikets i el seu tutor Pau Valdés, entre d'altres. 

Tots els assistents a aquesta conferència van poder escoltar de primera mà les opinions i experiències de tots aquests emprenedors que van formar part de l'acceleradora Start Up Catalonia l'any passat.

Des de widoit.com valorem l'experiència molt positivament i agraïm l'oportunitat de poder assistir com a convidats en una de les fires amb més projecció internacional, parlant del que més ens entusiasma en el mateix espai on d'altres persones com: Kenneth Morse, Michael Näf, Morten Lund i Ezequiel Vidra també ho han fet. Gràcies! 

 

-----

 

El pròxim dia 26 de febrer, no et perdis l'intervenció de widoit.com a l'esdeveniment organitzat per 4 years from now al marc del Mobile World Congress de Barcelona


http://4yfn.com/en


4YFN és un esdeveniment a base de conferències, tallers, xerrades i trobades amb experts,  enfocat per a tots els empresaris que acaben de començar, aquests tenen l'oportunitat d'ampliar els seus contactes a escala internacional, obtenir retroalimentació real en els seus conceptes i trobar eines per poder accelerar el seu estat actual o futur en tan sols 4 dies. 4YFN és tan per individuals buscant inspiració per començar, per validar una idea o per obtenir contactes de qualitat, fins a start ups buscant gent amb talent o consells en finançament específic, durant els dies 24, 25, 26 i 27 de febrer al Mobile World Congress de Barcelona.

Widoit.com col·laborarà en una de les xerrades que tindrà lloc el dia 26 de febrer a 4YFN juntament amb Stickets, una altra de les start up seleccionada per l'acceleradora d'ACCIÓ 10, Start up Catalonia. Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada